Peruker

Jag vill kunna tillgodose flera människor på bästa sätt, därför är jag  utbildad till att även  jobba med peruker/toupe. Jag har lärt mig perukers grunder. hur man syrom och formar till bästa passform. Hur man snyggt klipper in frisyrer på perukerna till just ditt ansikte. skötsel, styling och produkter som är viktiga till din peruk.


 Jag gör allt för att du ska få en så bra service som möjligt, och jag jobbar endast med professionella produkter. 


Hur gör man om man behöver en peruk?


Boka först en tid för en utprovning på 0500-483317 Medtag ev, remiss Jag  tar givetvis även emot privata kunder som önskar införskaffa peruk.


Vid ditt första besök hos mig går vi igenom stil & färg på önskad peruk, vi mäter huvudet för att hitta den bästa passformen.vi disskuterar och kikar på olika alternativ på peruker. Och kommer fram till några peruker som jag tror kommer vara bra.


Till nästa besök så har Jag beställt hem flera peruker som vi tror ska passa dig. Dessa peruker provar vi vid ditt andra bokade besök. Då vi även klipper in peruken till en snygg och passande frisyr till just dig. vi kollar även om den behöver sys eller div hjälpmedel till peruken. vid andra mötet går vi även igenom skötsel av peruken. Passform, naturlighet och komfort är vikitgt.


För att kunna sköta peruken på bästa sätt kommer du att behöva köpa specialprodukter till detta, dessa produkter ersätts INTE av landstinget.


När vi nu träffas och du får din peruk/peruker ska du underteckna ett mottagarbevis som bekräftelse på att du mottagit din peruk d v s erhållit din hårersättning. 


Jag gör allt för att vi ska hitta en peruk som passar just dig.

Om du har några frågor, är du välkommen att kontakta mig 0500-483317.


                                       

                              Välkommen!
olika färger på perukerna

LONG LIVE THE BEARD.

2015 har jag genomgått ett flertal utbildningar i skägg och är utbildad barberare.

Jag har kunskap inom skäggformning, slätrakning med kniv och produkter och skötsel för ditt skägg.TRUE LOVE IS LIKE A BEARD. IT NEVER ENDS IT ONLY GROWS.

välkommen in till min barbershop och välj bland ett flertal produkter till ditt skägg, mustach eller skäggvård.

Boka in en skön behandling för ditt skägg. Där du kan få det format, klippt och slätrakat.

Du får tips och råd hur du sköter det, och vilka produkter som är bra just för ditt skägg.

Det finns olika behandlingar att välja på, hör av dig på 0500-483317 så vägleder jag dig till rätt behandling.


När? var? hur?

När du kommer för en skäggbehandling hos mig så startar vi med en konsultation. där vi går igenom ansiktsform , skäggtyp och hur man vill slutresultatet ska vara.

Därefter mjukas ansiktet upp med massage och oljor, klipps och formas med sax och maskin, varma och kalla handdukar används, jag vispar eget skum och använder alltid nya knivblad per kund och noga med sterilisera alla verktyg.

Att forma sitt skägg är en som en skön  avslappnande behandling och som bonus får man ett snyggt välformat skägg påköpet.


Welcome to the barbershop and make your beard glow. No School is like the old school.


Kvalitè - kreativitet - Trend


Copyright  © All Rights Reserved trendcut